Karolina (OK Fest): “Mislim da smo na dobrom putu da postanemo jedan od najznačajnijih festivala u regionu.”

Od 30. juna do 2. jula, Tjentište će biti domaćin hiljadama i hiljadama posjetilaca 4. OK festa. I dok teku pripreme za festival, mi smo popričali s PR-om festivala Karolina Karalić o festivalu, Tjentištu kao i ponekim noviteta koje očekuju posjetioce festivala.

Mz.ba: Do početka 4. izdanja Nektar OK festa dijeli nas svega par mjeseci, kakva je atmosfera među organizatorima?

Karolina: S obzirom da svake godine nakon završetka festivala počinjemo na organizaciji sljedećeg i da smo ovu našu OK avanturu započeli iz čistog entuzijazma i ljubavi prema NP-u Sutjeska nastavljamo je i dalje sa jasnim ciljem, a to je oživjeti NP Sutjesku, vratiti mlade iz cijelog regiona u ovaj fantastični prirodni ambijent koji je prije pola vijeka sadržajima i ponudom bio namijenjen upravo njima i koji je stvarala mladost nekadašnje države. Atmosfera koja vlada svake godine u našem timu je takva da se trudimo da prije svega logistički jako ozbiljno i odgovorno pristupimo realizaciji, kako bi svi oni koji dođu na festival bili zadovoljni i kako bi sa sobom ponijeli pozitivne utiske. Takođe svake godine osluškujemo potrebe i želje naših posjetilaca i drago nam je što veliki broj onih koji su svoj dolazak najavili na OK Fest ove godine, dolaze na osnovu dobrih preporuka od publike koja je već bila dio našeg festivala.

Mz.ba: Pored muzike, kakav sadržaj posjetioci festivala mogu još očekivati na Tjentištu?

Karolina: Ono što naš festival generalno izdvaja od drugih, osim jedinstvenog ambijenta, svakako su raznovrsni sadržaji koji posjetiocima boravak na festivalu čine nezaboravnim. I ove godine ćemo se potruditi da publika osim u bogatom muzičkom programu uživa i u ostalim interesantnim aktivnostima, kao što su: rafting, planinarenje, panel diskusije, te projekcije evropskih i svjetskih filmskih ostvarenja, koje realizujemo na OK cinema stage-u. Ono što je jako važno jeste da se svake godine trudimo da festival bude bolji i sadržajniji od prethodnog, i u toj namjeri uspjevamo već četvrtu godinu.  Organizacijom našeg festivala smo pokazali da je NP Sutjeska idealna destinacija za mlade, jer pored dobre muzike i zabave na OK Festu, izuzetan utisak na posjetioce ostavio je jedinstven prirodni ambijent u kojem se festival realizuje, što i jeste bio naš cilj od samog početka.

Mz.ba: Interesovanje za OK festom iz dana u dan sve više raste, kako u BiH, tako i u regionu i inostranstvu. Da li kamp kapacitivno odgovara zahtjevima posjetilaca ili je dodatno proširen?

Karolina: Svake godine smo proširivali kapacitete u kampu zbog velikog broja posjetioca u istom, a zbog velikog interesovanja publike ove godine već u prvih nekoliko dana bukirani su svi OK paketi koji su podrazumjevali boravak u smještajnim objektima NP Sutjeska i do početka festivala na raspolaganju su paketi boravka u OK kampu svim onima koji žele da najljepše trenutke ovoga ljeta provedu sa prijateljima u predivnom prirodnom ambijentu NP Sutjeska, slušajući vrhunska imena regionalne muzičke scene. Izaberite jedan od aktuelnih paketa i provedite vrijeme sa prijateljima, a prijatelj ovogodišnjeg Nektar OK Festa koji će nas pratiti i na Tjentištu je kompanija m:tel. Ono što mi kao organizatori svim posjetiocima Nektar OK Festa defintivno i ove godine možemo garantovati jeste odlična zabava i atraktivni sadržaji uz najbolje regionalne izvođače, koje će sigurni smo i ove godine na OK Fest dovesti veliki broj ljubitelja dobrog zvuka i zabave iz BiH i regiona. Ono što je jedan od naših ciljeva je da postanemo jedan od najznačajnijih regionalnih festivalskih događaja, a imajući u vidu interesovanje koja publika iz cijelog regiona pokazuje za OK Fest, mislim da smo na dobrom putu da to i ostvarimo. Najvažnije je da na festivalu vlada jedna pozitivna atmosfera i da učesnici nose sjajne utiske, te da nam se svake godine vraćaju, šireći dobar glas o festivalu.

Mz.ba: Primijetili smo da će ove godine na festu biti samo dva stage-a, Main i OK stage, šta se desilo s Relax stageom?

Karolina: Zamjenili smo ga sa novim stejdžom jer se svake godine trudimo da uvedemo nešto novo i nešto što do sada nije bilo. Ove godine je to OK Summer stage-u koji će se nalaziti na fenomenalnoj lokaciji pored bazena na Tjentištu, svima onima koji tokom dana uživaju u kupanju i sunčanju pružiće novo iskustvo festivalskog provoda uz di-džejeve:  Nebs Jack / G.Edd / After Affair / DJ Soole / Audio InFunktion / Zlijay / Marakoon . Dnevne žurke na OK Summer stage-u održaće se svakoga dana od podneva do 17:00, kada se selimo na OK stage u OK kamp gdje nas čeka ozbiljna ekipa u sastavu: Straight Jackin / Justin’s Johnson / Kanda, Kodža i Nebojša / E-PLAY / Zoster / Deca loših muzičara. Dnevno zagrijavanje nastavljamo na Jägermeister main stageu gdje ćemo za super finiš sva tri festivalska dana ugostiti sjajne izvođače: Del Arno Band / Josipa Lisac / Disciplin A Kitschme / TBF / Psihomodo Pop / Van Gogh / Let 3 / Urban & 4 / Dubioza Kolektiv. Četvrti po redu Nektar OK Fest svima onima koji su željni najbolje zabave omogućiće nezaboravna 72 sata neprekidnog provoda.

Još jednom se zahvaljujemo Karolini na izdvojenom vremenu i radujemo se 30. junu, kada će naša ekipa biti na Tjentištu i prenositi sve aktivnosti sa mjesta održavanja. A kako je bilo prošle godine, možete vidjeti u službenom aftermovie OK Festivala.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *