Demofest fit – Na banjalučkom festivalu smo prešli 22,260 koraka

Ekipa Muzičke Zone voli da pojede puno, zato imamo koju kilu viška. Budimo realni, to se odnosi samo na našeg urednika. Obzirom da treba malo da smrša, na banjalučki Demofest smo otišli da izgubimo koju kilu i poslušamo tonu dobre muzike.

Na Demofestu smo ukupno prešli 22,260 koraka. Malo je falilo da bude i više, međutim naš urednik je imao problema s koljenom pa smo druga dva dana morali malo smiriti.

Naš hotel bio je smješten 30 minuta hoda od Kastela. Prvi dan smo uspjeli prohodati od hotela do Kastela i nazad. Prvi dan smo prešli 9990 koraka hodajući na pomenutoj lokaciji, kao i na samoj Tvrđavi. Hodali smo 5 sati i 57 minuta.

Drugi dan smo u gradu bili cijeli dan, tako da smo iz centra grada otišli do Tvrđave, tokom festivala hodali i nazad pješke do hotela. Prešli smo samo 5640 koraka, a hodali smo, kao i prvi dan skoro šest sati.

Treći dan smo zbog bola u koljenu morali na autobus, pa se i vratiti u hotel taksijem, ali tokom nastupa Dubioze i Rudimentala, zaboravili smo na bol, pa smo se naplesali. Napravili smo ukupno 6630 koraka.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *