Darko Rundek s osam muzičara dolazi u Sarajevo

U okviru velike turneje Darka Rundeka „Apocalypso Now“ s limitiranim brojem gradova, čast je pripala i Sarajevu, odnosno KUĆI MUZIKE I ZABAVE Panta Rhei da u Domu mladih ugosti legendarnog muzičara na samom kraju uspješne turneje u subotu 10. februara s početkom u 21h.

Jedan od najboljih i najcjenjenijih rock autora regije, Darko Rundek koji je vodio iznimno popularan bend Haustor dolazi u Sarajevo u sklopu velike turneje „Apocalypso Now“ pokrenute u znak 20 godina od objave prvog Darkovog solo albuma ‘Apokalipso’.

Jedna od najatraktivnijih domaćih turneja u 2017. godini započela je 15. 6. koncertom na stadionu Tašmajdan u Beogradu, a četiri dana poslije nastavljena je izvedbom u okviru zagrebačkog INmusic festivala .

Apsolutni rekord drži nastup na beogradskom Beer Festu 19.8. održan pred 80.000 fanova. Ovaj uspješan tour produkcijski je zaokružen muzičko scenski projekt, sa sedam pratećih muzičara, autorskim videom Hrvoslave Brkušić, kostimima Olivera Jularića, svjetlosnim efektima Dalibora Radića u režiji Sande Hržić, namijenjen velikim scenama.

Ulaznice za ovaj sarajevski koncert su u prodaji i to – prvih 500 koštaju 15 KM, sljedećih hiljadu košta 20 KM, dok VIP – 35 KM. Prodajna mjesta plato Skenderija / biletarnica u BKC-u i panta rhei d.o.o. – Izeta Delića 1A, Vogošća od 9 – 17h.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *