Darko Rundek i Ekipa predstavili spot za pjesmu ‘Crni dusi’

Darko Rundek i Ekipa kao novogodišnji poklon fanovima objavili su singl i spot “Crni dusi”, koji je snimljen na nedavnom trijumfalnom zagrebačkom koncertu u ispunjenoj velikoj dvorani Doma sportova.

“Rundek i Ekipa vam čestitaju Novu godinu i žele svako dobro! Evo i poklončića iz Doma sportova, koji je za sve nas napravio Aron Kovačić. Hvala vam na podršci i lijepim trenucima koje smo proveli zajedno. Vidimo se, nadamo se, slijedeće godine. Živjeliiiiiiii!!!!!”, poručuju Darko i Ekipa.

Bubnjar Silvio Bočić, perkusionista Miro Manojlović, basist Roko Crnić, trubač Igor Pavlica, saksofonistkinja Ana Kovačić, violinistkinja Isabel Catala i multiinstrumentalista Dušan Vranić-Duco čine Ekipu, Rundekov bend okupljen za ovogodišnju turneju “Apocalypso Now”, kojom je proslavljena 20. godišnjica izlaska njegovog albuma “Apocalypso”.

“Crni dusi” su objavljeni upravo na kultnom “Apocalypsu” 1997. godine, a pre njihove žive izvedbe iz Doma sportova, Rundek i Ekipa su se jesenas oglasili i singlom i spotom “Tamni jorgovan”, odnosno novom studijskom verzijom pjesme “Tigidigi Regge” s njegovog albuma “Ruke” (2001).

Podsjećamo, Darko Rundek nastupa u Sarajevu u februaru. Više o koncertu i ulaznicama potražite na ovom linku.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *